Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.

Neonatologie

Bezoektijden
Ouders, broertjes en zusjes zijn 24 uur per dag welkom. Let er wel op dat de andere kinderen niet verkouden zijn en/of in aanraking zijn geweest met kinderziektes.

Opa’s en oma’s zijn de eerste 24 uur na de geboorte de hele dag van harte welkom. Daarna geldt de bezoekregeling voor ‘overig bezoek’.

Overig bezoek is van 10.00 tot 21.00 uur. Maximaal drie personen tegelijkertijd waarvan altijd één ouder.

Kinderen tot 12 jaar die geen broertje of zusje zijn van het patiëntje kunnen vanuit de gang naar de baby kijken. 

De afdeling Neonatologie is onderdeel van Kindergeneeskunde. Hier worden baby’s opgenomen die extra zorg nodig hebben. Vaak omdat ze te vroeg geboren zijn of ziek zijn. Er werken artsen en verpleegkundigen die speciaal zijn opgeleid om pasgeboren baby’s te verzorgen en behandelen. Zij bespreken samen met u welke zorg het beste is voor de ontwikkeling van uw baby. En welke wensen u zelf heeft rondom de zorg voor uw kind.

Zorg op maat

We geven uw te vroeg geboren kindje zorg op maat. We kijken hierbij goed naar de ontwikkeling en wat uw baby nodig heeft. Hierbij volgen we de NIDCAP-methode (Newborn Individualized Developmental Care and Assessment Program). We observeren uw kind en betrekken u als ouders bij de zorg.

Verloskunde en Gezinssuites

We werken nauw samen met de afdeling Verloskunde en Gezinssuites. En bieden zorg op maat aan moeder en kind, van opname tot ontslag. Wilt u meer weten over Gezinssuites?

Ga naar Gezinssuites
vader en moeder verschonen baby

Meer informatie voor u

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar de afdeling. We helpen u graag verder!

Afdelingsnummer:
(076) 595 10 12