Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.
Borstvoedingscursus: De beste start

Borstvoedingscursus: De beste start

tot
Amphia
Molengracht 21
Breda
Routebeschrijving

Goed voorbereid

Deze cursus is voor zwangere vrouwen. Tijdens de cursus proberen wij u zo goed mogelijk voor te bereiden op het geven van borstvoeding. Een lactatiekundige verzorgt de cursus. Zij ondersteunt u, zodat u met meer zelfvertrouwen borstvoeding kunt geven. U ontvangt vooral praktische informatie en u leert de juiste technieken.

14 en 21 juni
De cursus bestaat uit twee middagen van 13.30 tot 15.30 uur, maar kan iets uitlopen tot 16.00 uur. De cursus wordt gegeven op locatie Molengracht. Binnen wordt de route aangegeven.

Kosten
De kosten voor deze cursus zijn € 30,00. Tijdens de eerste les krijgt u een factuur. Deze kunt u na de les bij de receptie betalen, dit kan alleen met pin.

Ga naar aanmeldformulier

Heeft u vragen?

Bel dan naar een van onze lactatiekundigen op nummer:
(076) 595 16 37. 

Of mail naar: borstvoeding@amphia.nl

Moeder baby

Borstvoedingscafé

Er wordt ook regelmatig een borstvoedingscafé georganiseerd. Hier kunnen moeders met elkaar in gesprek. Er is een lactatiekundige aanwezig voor tips en vragen. Kijk in de agenda wanneer er een cursus borstvoedingscafé wordt gegeven.

Ga naar agenda

Wil je graag meer lezen over borstvoeding? Kijk dan in de folder borstvoeding.

Ga naar folder