Strategiedocument Strategiedocument Engelstalig Amphia.nl Werkenbijamphia.nl

Ons Amphia

Bij ons zorgen we 24 uur per dag, van de eerste zonnestralen tot het stil is op straat

alt tekst

Dat doen we samen

alt tekst
alt tekst

Samen met de collega die langer blijft om te helpen. De collega die ervoor zorgt dat de uitslagen op tijd binnen zijn. De collega die ervoor zorgt dat ons systeem veilig is. En de collega die de deur van een schone operatiekamer weer achter zich dicht doet.

Bij ons zorgen we er samen met de huisarts, de verloskundige, het verzorgingstehuis en het revalidatiecentrum voor dat jij de beste zorg krijgt op de juiste plek.

alt tekst

Welke zorg dat is, beslissen we samen. We luisteren met aandacht naar wie je bent en wat je nodig hebt. Bij ons is iedereen welkom.

De zorg, dat is ons vak. We zijn trots op wat we doen en laten dat graag zien. We ontwikkelen onszelf, proberen nieuwe dingen uit en delen onze kennis.

alt tekst
alt tekst

Zo maken we onze zorg telkens weer wat beter en slimmer.

Ons ziekenhuis, onze zorg, onze mensen, onze trots. Van de eerste tot de laatste dag. Dat is ons Amphia.

alt tekst
alt tekst

Kern­waarden

Zo doen wij graag ons werk

Samen
Samen staan we sterker voor de toekomst. We werken goed met elkaar samen, binnen Amphia én daarbuiten. We beslissen samen met de patiënt welke zorg hij nodig heeft. Zo krijgt iedereen de juiste zorg op de juiste plek.


Aandacht
We hebben aandacht voor elkaar en voor anderen. We waarderen elkaar en werken met plezier. Iedereen is welkom in ons ziekenhuis.


Deskundig
We zijn trots op ons vak en doen ons werk graag. Zeker als we zelfstandig kunnen werken. We verlenen goede, veilige en passende zorg.


Gedreven
We ontwikkelen onszelf graag, proberen nieuwe dingen uit en delen onze kennis. We doen onderzoek en leren omgaan met nieuwe technologieën. Zo maken we onze zorg telkens weer wat beter en slimmer. We zijn nieuwsgierig naar elkaar, naar andere organisaties en de wereld om ons heen.

Visie

Dit willen we bereiken

We lopen voorop in uitstekende, toekomstbestendige zorg. Wij doen dit samen en met onze samenwerkings-partners in de regio. We houden hierbij aandacht voor elkaar en de ander. Wetenschappelijk onderzoek, opleiding en innovatie zorgen ervoor dat we een topklinisch ziekenhuis zijn en blijven. Dit alles maakt ons een aantrekkelijk ziekenhuis voor gedreven professionals.

alt tekst

“De zorg, de aandacht, de info, de onderlinge gezelligheid van de medewerkers, de samenwerking tussen de afdelingen. Ik heb het allemaal als zeer positief ervaren.”

Patiëntenonderzoek 2022

Dit vinden we belangrijk

De professional

alt tekst
alt tekst

De professional
We vinden het belangrijk dat onze professionals goed opgeleid, vitaal en gelukkig zijn. In Amphia krijgen zij daarom de ruimte om zelf beslissingen te nemen. In hun werk en over hun loopbaan. Wij zorgen ervoor dat onze professionals in een prettige en veilige sfeer kunnen werken. Zij krijgen kansen om zichzelf verder te ontwikkelen.

alt tekst
alt tekst
alt tekst

Patiënten­zorg

alt tekst
alt tekst
alt tekst

Patiënten­zorg
Amphia wil passende zorg bieden. Daarmee bedoelen we: de juiste medisch specialistische zorg, op de juiste plek, op het juiste moment voor de juiste patiënt. De patiënt en de zorgverlener beslissen hier samen over. Passende zorg betekent ook dat we de zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt organiseren. Daarbij gaat het niet alleen over ziekte, maar ook over gezondheid, preventie en zelfredzaamheid. Amphia kijkt steeds kritisch of de zorg die we leveren ertoe doet en zinvol is.

alt tekst

Samen­werking

alt tekst

Samen­werking
We willen de zorg voor onze patiënten graag zo slim mogelijk organiseren. Daarvoor moeten we goed met elkaar samenwerken. Binnen Amphia én daarbuiten. Als we elkaar goed kennen en elkaar vertrouwen, kunnen we de allerbeste zorg verlenen. Daarom kijken we de komende jaren vaker met elkaar mee.

alt tekst
alt tekst

Wetenschap en techniek

alt tekst
alt tekst
alt tekst
alt tekst

Wetenschap en techniek
We willen uitstekende zorg verlenen en onze mensen en middelen zo slim mogelijk inzetten. Daarvoor investeren we in wetenschap en innovatie, en gebruiken we bewezen technologie. We leren ook van het onderzoek dat Amphia en andere ziekenhuizen uitvoeren. Het werk van onze professionals wordt interessanter doordat ze onderzoek kunnen doen. Dat maakt Amphia een aantrekkelijke plek om te werken.

Duurzame
bedrijfs­voering

alt tekst
alt tekst

Duurzame bedrijfs­voering
Een groot ziekenhuis verbruikt veel energie en veroorzaakt veel afval. De afgelopen jaren zijn we al aan de slag gegaan om duurzamer te werken. Daar gaan we mee verder. We willen dat iedereen in Amphia elke dag nadenkt over duurzaamheid en hierop let. We doen samen ons best om het milieu zo min mogelijk te belasten.

alt tekst

Wil je nog meer lezen over onze strategie?
Bekijk het strategiedocument.