Samen in beweging

Wij ontvangen u in onze aangename en gastvrije omgeving.

Onze klantbeloften

COVID-19 (coronavirus)

Meer over COVID-19 (coronavirus) in Amphia.

Meer informatie

Gevolgen COVID-19 (coronavirus) voor de orthopedie-patiƫnt

De Nederlandse Orthopedische Vereniging (NOV) heeft voor de orthopedische patiënt belangrijke informatie op een rij gezet. Onderstaande linkjes geven u antwoord op veelgestelde vragen. Mocht uw vraag hier niet tussen staan stuurt u dan een mail naar: orthopedie@amphia.nl.

 

https://www.zorgvoorbeweging.nl/algemene-informatie-over-corona
https://www.zorgvoorbeweging.nl/gevolgen-orthopedie
https://www.zorgvoorbeweging.nl/wat-kunt-u-doen

Snel weer op de been

Bij de Orthopedische kliniek Amphia staat elke dag een team van ervaren medisch specialisten en verpleegkundigen voor u klaar. Zij heten u welkom en bieden hoogwaardige zorg in een aangename, gastvrije omgeving. En mochten zich toch onverwachts complicaties voor doen, dan bent u verzekerd van de zorg die in het ziekenhuis in Breda wordt geboden.

U heeft de regie

De afspraken die u met ons maakt moeten goed te combineren zijn met uw thuissituatie, bijvoorbeeld uw werk of de schooltijden van uw kinderen. Wij respecteren uw keuzes en overleggen de alternatieven, en maken samen met u een individueel zorgplan op basis van uw doelstellingen.

Avondspreekuur

Naast de gebruikelijke spreekuren houden wij ook een avondspreekuur op dinsdagavond van 17.30 tot 20.30 uur. Wij doen dit om u de mogelijkheid te geven om ook buiten kantoortijden geholpen te kunnen worden.

Een gespecialiseerd team dat de tijd heeft voor u

De orthopedisch chirurgen in onze kliniek zijn zeer ervaren in het uitvoeren van (complexe) operaties en behandelingen. Zij werken in kleine gespecialiseerde teams en zijn de beste in hun vak. Omdat wij u graag snel weer op de been helpen, nemen wij de tijd voor al uw vragen.

De SpOrth-poli

De SpOrth-poli is een unieke samenwerking tussen de sportarts en de orthopedisch chirurg. De voordelen? U kunt snel terecht, heeft direct contact met de orthopedisch chirurg en sportarts en krijgt een consult, onderzoek, diagnose en behandelplan in één dag.

Sportpholi

Ervaringen van anderen

Benieuwd wat u te wachten staat? Deze mensen werden eerder behandeld bij de Orthopedische kliniek Amphia. Zij vertellen u graag hoe ze dat ervaren hebben.

Mevrouw van Eijk kreeg op haar 54ste een nieuwe heup

"De operatie duurde anderhalf uur. Nog diezelfde avond liep ik al voorzichtig weer de eerste stappen."

Mevrouw van de Broek loopt weer prachtige wandeltochten

Singelloop

"Ik wandel weer met een grote glimlach zoals nu ook tijdens het laatste stukje Pieterpad in Maastricht."

Download onze app

De app van de Orthopedische kliniek Amphia vertelt wat u op elk moment van uw behandeling kunt en mag verwachten. Download de app 'Orthopedische kliniek Amphia' in:

OKA app