Header afbeelding

Onze klantbeloften

Bij de Orthopedische kliniek Amphia staat elke dag een team van ervaren medisch specialisten en verpleegkundigen voor u klaar. Zij heten u welkom en bieden hoogwaardige zorg in een aangename, gastvrije omgeving. En mochten zich toch onverwachts complicaties voor doen, dan bent u verzekerd van de zorg die in het ziekenhuis in Breda wordt geboden. Kortom de Orthopedische kliniek Amphia staat voor kwalitatief hoogwaardige zorg in een plezierige ambiance, met de veiligheid van het ziekenhuis als stevig vangnet.

Kwaliteit

1. Kwaliteit

Kwalitatief goede zorg is de kern van ons werk. Wij werken volgens de laatste medische inzichten en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Kwalitatief goede orthopedische zorg houdt ook in dat wij nooit onnodig operatieve ingrepen verrichten. Soms is niet opereren namelijk de beste oplossing. Wij onderzoeken met u alle mogelijkheden en maken in goed overleg een behandelplan. 

U kunt tijdens uw verblijf in onze Orthopedische kliniek Amphia vertrouwen op onze samenwerking met en de faciliteiten van het Amphia ziekenhuis. Dit betekent dat andere medisch specialismen snel beschikbaar zijn als dat nodig blijkt. U ontvangt dus de service van een kleinschalige kliniek met, indien nodig, de ondersteuning van een specialistisch een groot opleidingsziekenhuis.

Deskundig

2. Gespecialiseerde artsen en personeel

De orthopedisch chirurgen in onze kliniek zijn zeer ervaren in het uitvoeren van (complexe) operaties en behandelingen. Zij werken in kleine gespecialiseerde teams en zijn de beste in hun vak. Zij willen steeds weer leren van ervaringen en nieuwe kennis op doen. Er is dan ook veel aandacht voor kennisoverdracht, scholing en opleiding. Daardoor leveren ze elke dag weer de beste zorg aan patiĆ«nten. 

Binnen de kliniek wordt gewerkt volgens de richtlijnen zoals aanbevolen door de Nederlandse Orthopedische Vereniging, de NzA (Nederlandse Zorg Autoriteit) en het ministerie van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport).

Vlot geholpen

3. Vlot geholpen

Als u klachten heeft, wilt u snel weten waar u aan toe bent. Bij de Orthopedische kliniek Amphia kunt u terecht voor een gesprek met de medisch specialist. Hier wordt direct de diagnose gesteld en nader onderzoek gedaan. Wanneer u in aanmerking komt voor een operatieve ingreep dan wordt de operatiedatum in overleg met u vastgesteld. Bekijk hier onze toegangstijden.

Eigen regie

4. U heeft zelf de regie over uw behandeltraject

Op basis van uw wensen kijken wij met u naar de beste aanpak. Wij respecteren uw keuzes en overleggen de alternatieven, en maken samen met u een individueel zorgplan op basis van uw doelstellingen. Zolang het medisch verantwoord is, bepaalt u dan ook zelf wanneer u door een van onze zorgprofessionals gezien wordt.  
Gastvrij

5. Vriendelijk personeel dat de tijd heeft voor u

Als er iets met uw gezondheid is, gaat dit vaak gepaard met spanning, zenuwen en onzekerheid. Wij willen dit zoveel mogelijk bij u wegnemen. Door u hartelijk welkom te heten en te ontvangen in een gastvrije omgeving. Wij willen dat u ervaart dat u belangrijk bent voor ons. Dit tonen wij door de tijd te nemen en alle ruimte te geven voor vragen die u heeft. 

Tevreden patiƫnten

Mevrouw Van der Pol kreeg een nieuwe knie. Zij vertelt u graag hoe ze dat ervaren heeft.

Mevrouw Van der Pol

Maak een afspraak

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of maak meteen een afspraak.