Header afbeelding

Nieuw praatcafé over knie- of heupbehandeling

dinsdag 18 april 2017
Op woensdag 10 mei 2017 organiseert Amphia Orthopedie het eerste knie- en heupcafé voor mensen die meer willen weten over een knie- of heupbehandeling gerelateerd aan artrose en protheses. Tijdens het knie- en heupcafé worden kennis en ervaringen gedeeld en kunnen vragen worden gesteld aan experts van Amphia Orthopedie. De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.30 uur en vindt plaats in het Kenniscentrum op locatie Molengracht.

In gesprek met de specialist en lotgenoten

Aan iedere tafel wordt een specifiek onderwerp behandeld en zitten ongeveer 8 deelnemers en een orthopeed, fysiotherapeut of verpleegkundig specialist van Amphia Orthopedie die het gesprek begeleid en vragen kan beantwoorden. Deelnemers kunnen dankzij deze opzet in een klein gezelschap hun verhaal kwijt en vragen stellen over hun aandoening aan zowel de deskundige als lotgenoten. Bijvoorbeeld vragen over de impact van de aandoening op zaken als werk en het beoefenen van een hobby. 

Deelnemers kunnen kiezen uit twee van de vijf onderstaande onderwerpen:
A. Pijn aan heup of knie, wat nu?
B. De conservatieve (niet operatieve) behandeling
C. U krijgt een knieprothese. Wat betekent dat?
D. U krijgt een heupprothese. Wat betekent dat?
E. Wat gebeurt er na de operatie? 

De avond wordt afgesloten met een presentatie over de meest gestelde vragen en bevindingen van de bijeenkomst.

Aanmelden 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door voor 3 mei 2017 een e-mail te sturen naar orthopedie@amphia.nl o.v.v. knie- en heupcafé of te bellen naar (076) 595 55 03. Vergeet niet te vermelden aan welke tafels u wilt deelnemen. U kunt voor 2 onderwerpen kiezen. 
Het bijwonen van deze bijeenkomst is gratis.