Dhr. J.A.A.M. van den Hout

Orthopedisch chirurg

Over mij

Joost van den Hout
Mijn naam is Joost van den Hout, bouwjaar 1964 te Oisterwijk. Vader van 3 zonen en een dochter. 

Ik ben orthopedisch chirurg sinds 2002 en heb de eerste 4 jaar na mijn specialisatie vrij allround gewerkt in het Albert Schweitzer ziekenhuis te Dordrecht en Zwijndrecht. 

Vanaf 1 januari 2006 ben ik werkzaam te Breda en Oosterhout al waar ik me door de mogelijkheid van super-specialisatie steeds meer bezig ben gaan houden met mijn voorkeur voor reconstructieve chirurgie van het heup- en mindere mate het kniegewricht. Daarnaast ben ik een van de twee orthopedisch chirurgen die zich binnen onze vakgroep bezig houden met kinderorthopedie via ons speciale kinder spreekuur  op de donderdag ochtend. Mijn wetenschappelijke kunde probeer ik verder te ontplooien via een promotie traject, natuurlijk over de heupprothesiologie zoals deze in onze vakgroep wordt uitgeoefend. Ik denk dat we oprecht mogen stellen dat de vakgroep Orthopedie van het Amhia een zeer enthousiaste, coherente, kundige en bovenal kritische groep betreft, waar topklinische orthopedie wordt bedreven in de volledige breedte van het vak en bovenal in een veilige omgeving voor de patiënt. 

 In mijn vrije tijd houdt ik me graag bezig met wat sportieve activiteiten zoals hardlopen en fietsen, ben ik bezig in en rondom het huis en ga ik zo nu en dan kopje onder als technisch normoxic trimix duiker. In de keuken kom ik verder dan een gebakken eitje en ik mag dan ook graag een dagje kokkerellen voor een bourgondisch avondje met familie en/of vrienden.

Specialisme
Orthopedie
Aandachtsgebieden
  • Heup- en knie prothesiologie
  • Kinderorthopedie