Header afbeelding

Meneer van der Sluis werd binnen één dag geholpen aan zijn enkel

Rick van der Sluis: "Op 13 december 2018 ben ik tijdens mijn volleybaltraining door mijn enkel gegaan. Ik heb toen een aantal weken gelopen met het idee dat ik ‘gewoon’ mijn enkel had verzwikt. Na 5-6 weken was de zwelling nog aanwezig: tijd om extra onderzoek te laten verrichten. Mijn fysiotherapeut had contact opgenomen met sportarts Ton Langenhorst, hij is betrokken bij onze club. Zij kwamen tot de conclusie dat ik eerst een MRI moest laten maken.

In het verleden heb ik al een MRI laten maken van mijn schouder. Een afspraak krijgen duurde destijds weken, maar ik moest ook lang wachten op de uitslag. Mijn fysio raadde mij aan om een afspraak te maken bij Amphia in Oosterhout. Ik kon daar een afspraak maken voor een consult, MRI en uitslagbespreking op één dag. Na een belletje met het ziekenhuis kon ik snel terecht.

Die maandag kreeg ik allereerst een consult met sportarts Backhuijs. Hierna werd ik doorgestuurd naar de MRI-scan. Om 15:00 was ik klaar en moest ik wachten op de uitslag. De MRI-scan is direct bekeken door dokter Backhuijs en een orthopeed. Deze heeft tijdens de uitslagbespreking gelijk aangegeven wat ik kon verwachten van mijn herstel.

Al met al ben ik erg tevreden met de ontzettende snelle hulpverlening. Niemand wacht graag op een MRI-afspraak en de uitslagen. Bij mij kon het allemaal op dezelfde dag!"