Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.
Vrienden van Amphia

Vrienden van Amphia

Een verblijf in het ziekenhuis is voor de meeste patiënten, hun familie en vrienden een spannende gebeurtenis. Een vreemde omgeving, een ander bed, verpleegkundigen en artsen die je verzorgen en behandelen. Al deze patiënten willen wij de best mogelijke zorg en een prettig verblijf bieden. Dit willen wij doen door patiënten en de mensen om hen heen een warm welkom te geven. Maar ook door het wachten te verzachten en te helpen bij het verzetten van gedachten.

De tijd in het ziekenhuis zo prettig mogelijk maken
Stichting Vrienden van Amphia maakt projecten mogelijk die uw tijd in het ziekenhuis prettiger maken. De stichting zorgt ervoor dat (extra) hulpmiddelen of mogelijkheden, die niet uit het zorgbudget betaald kunnen worden, toch waargemaakt worden.

Uw gift is voor deze projecten heel erg welkom! Wilt u meer weten over deze projecten en de Vrienden van Amphia? Of direct doneren? 

Ga naar de website van de Vrienden van Amphia