Header afbeelding

Prostaatkankerzorg in Amphia

zaterdag 16 juli 2016
Onlangs verschenen in de media berichten over de concentratie van prostaatkankeroperaties in Nederland. Binnen het samenwerkingsverband ‘Prostaatpartners’ is Amphia, samen met het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Instituut Verbeeten, het LUMC, de Sint Franciscus Vlietland Groep en het Erasmus Medisch Centrum expert op het gebied van Prostaatkankerzorg.
Binnen het ziekenhuis wordt prostaatkankerzorg geleverd volgens de laatste inzichten en nieuwste diagnostiek. Het vertrekpunt voor elke behandeling is altijd de patiënt en diens partner. Patiënten worden dan ook in alle gevallen dichtbij huis geholpen. Elke behandeling is maatwerk, waarbij opereren lang niet altijd de oplossing is. Om deze zorg op het hoogste niveau te kunnen blijven uitvoeren geloven wij in de kracht van samenwerking en netwerkvorming. De initiatieven en discussies rond concentratie van prostaatkankerzorg in Nederland volgen wij op de voet en als een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland zien wij hier in Brabant ook zeker een rol weggelegd voor ons ziekenhuis.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.