Let op: maatregelen voor patiënten en bezoekers aangepast in verband met COVID-19 (coronavirus)
Lees meer
Header afbeelding

Amphia opent parkeergarage

woensdag 31 augustus 2016
Op woensdag 31 augustus 2016 vanaf 7 uur ‘s morgens kunnen bezoekers en patiënten van Amphia terecht in de nieuwe parkeergarage aan de Molengracht. Vanaf dit tijdstip is het parkeerterrein vóór de hoofdingang gesloten. Hier start de aannemer op 1 september met het bouwrijp maken van de grond voor de bouw van het nieuwe ziekenhuis.

Op woensdag 31 augustus 2016 vanaf 7 uur ‘s morgens kunnen bezoekers en patiënten van Amphia terecht in de nieuwe parkeergarage aan de Molengracht. Vanaf dit tijdstip is het parkeerterrein vóór de hoofdingang gesloten. Hier start de aannemer op 1 september met het bouwrijp maken van de grond voor de bouw van het nieuwe ziekenhuis.

 

Om patiënten en bezoekers optimaal te ontvangen en te begeleiden, zullen tijdens de openingstijden van de poliklinieken extra medewerkers van de gastontvangst aanwezig zijn in de parkeergarage en op de route naar de hoofdingang. Ook zijn verkeersregelaars aanwezig op de aanrijroutes rondom de Molengracht om het verkeer in goede banen te leiden.

 

Meer informatie over het parkeren in de parkeergarage is te vinden op de locatiepagina op de website. Informatie over de nieuwbouw vindt u op www.amphia.nl/nieuwbouw. Heeft u vragen over het parkeren? U kunt terecht bij de receptie of u kunt een mail sturen.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.