Let op: maatregelen voor patiƫnten en bezoekers aangepast in verband met COVID-19 (coronavirus)
Lees meer
Header afbeelding

Heien op zaterdag

vrijdag 4 november 2016
Zaterdag 5 november 2016 wordt er op het bouwterrein naast Amphia Molengracht geheid. Dit is nodig om er zeker van te zijn dat u met Kerst geen heigeluid meer hoort. In samenspraak met de aannemer doen wij ons uiterste best om heiwerkzaamheden te beperken tot werkdagen. Wij hopen op uw begrip wanneer dit niet mogelijk is.
Zaterdag 5 november 2016 wordt er op het bouwterrein naast Amphia Molengracht geheid. Dit is nodig om er zeker van te zijn dat u met Kerst geen heigeluid meer hoort. In samenspraak met de aannemer doen wij ons uiterste best om heiwerkzaamheden te beperken tot werkdagen. Wij hopen op uw begrip wanneer dit niet mogelijk is. 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.