Header afbeelding

Publiekslezing ‘Samen tegen darmkanker’

dinsdag 7 maart 2017
Darmkanker is de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Jaarlijks krijgen in Nederland ruim 15.000 mensen de diagnose darmkanker. Het is tegelijkertijd één van best behandelbare vormen van kanker, als het op tijd wordt ontdekt. Om aandacht te vragen voor het vroegtijdig signaleren van de ziekte, is de maand maart internationaal uitgeroepen tot de darmkankermaand. Ook Amphia vraagt in deze periode aandacht voor de ziekte én voor de behandelmethoden.
Wat zijn de risicofactoren? Is darmkanker te genezen? Welke behandelingen zijn er? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de publiekslezing ‘Samen tegen darmkanker’. Deze lezing vindt plaats op woensdagavond 29 maart 2017 en duurt van 19.00 tot 21.30 uur. U bent dan van harte welkom in het Kenniscentrum op locatie Molengracht in Breda. De toegang is gratis.

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen, meldt u dan aan via www.amphia.nl/darmkanker.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.