Header afbeelding

Kunstavond in Amphia op 27 juni

woensdag 7 juni 2017
Op dinsdagavond 27 juni organiseert de Kunstcommissie van Amphia een avond in het teken van moderne beeldende kunst. De avond is vrij toegankelijk, vindt plaats op locatie Molengracht en duurt van 19.00 tot 21.30 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig.
Onder leiding van orthopedisch chirurg en kunstcommissielid Eric Hoebink en afgewisseld door prachtige live muziek, nemen de kunstenaars de aanwezigen mee in hun gedachten over en visie op kunst. Ook vertellen zij iets over hun ideeën voor de centrale hal in de nieuwbouw van Amphia, waarvoor zij onlangs de opdracht kregen. Drie bijzondere kunstenaars staan in de schijnwerpers: 

Gijs Assmann (kunstschilder, tekenaar en beeldhouwer)
Geri Bouw (glas en gebrandschilderde ramen)
Suzan Drummen (installaties en public art)

Na afloop is er ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar in gesprek te gaan. 

Door middel van kunst biedt het Amphia Ziekenhuis haar patiënten, bezoekers en personeel de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de realiteit. Daarmee reikt de zorg verder dan alleen het fysieke of medische.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.