Header afbeelding

Amphia stijgt in Ziekenhuis Top 100

vrijdag 3 november 2017
Amphia heeft het afgelopen jaar weer hard gewerkt aan een nog betere kwaliteit en veiligheid van onze zorg. Een 63ste plek in de AD Top 100 Ziekenhuizen lijst ten opzichte van plaats 70 vorig jaar, is een mooie opsteker en bevestigt dat we me onze nieuw ingezette strategie ‘Samen Gezonder’ de goede weg zijn ingeslagen.
Een strategie waarbinnen veiligheid en kwaliteit continue onderwerp van gesprek zijn en waarbinnen de patiënt centraal staat. Dat doen we samen met alle medewerkers die zich elke dag weer maximaal inspannen om de beste zorg voor onze patiënten te leveren. Nog zo’n mooi bewijs dat we dit goed op orde hebben is de toekenning van het internationaal erkende JCI-keurmerk in juli van dit jaar. 

Amphia feliciteert het Rivas Beatrixziekenhuis in Gorinchem dat voor de tweede maal op rij als winnaar uit de bus is gekomen van de Ziekenhuis Top 100.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.