Header afbeelding

Breda spint voor Amphia

maandag 16 april 2018

Opbrengst bestemd voor speeltoestel voor kinderen

Samen met Club Pellikaan organiseert Amphia in het weekend van de Bredase Fiets Fiësta een spinningevent voor het goede doel. Op zondag 3 juni om 12 uur trapt burgemeester Depla het event af. Met de sportieve actie wordt geld opgehaald voor het goede doel, namelijk een speeltoestel voor kinderen dat in de tuin van het nieuwe ziekenhuis wordt geplaatst. Zodat zieke kinderen, maar ook hun broertjes en zusjes eventjes zorgeloos kunnen spelen.
Paul Depla: “Als vader van drie kinderen is gezondheid voor mij heel erg belangrijk. “De zorg in onze regio is van hoog niveau. Amphia heeft dit in de nieuwbouw stevig verankerd. Mijn kinderen zijn gelukkig gezond, maar ik kan mij goed voorstellen dat het voor ouders met zieke kinderen, heel waardevol is als er voldoende afleiding is. Zodat hun kinderen het ziek zijn even kunnen vergeten. Een buitenruimte waar de kinderen frisse lucht krijgen en kunnen spelen en bewegen, draagt hier zeker aan bij. Dat is geen reguliere zorg, maar maakt wel het verschil.”

Initiator van het event, Judith Jansen van Amphia: “Vanaf 12 uur geven ervaren instructeurs van Club Pellikaan elk uur een spinningles. We fietsen deze dag door Breda door de jaren heen. Dus wil je terug naar de golden oldies, schrijf je dan in voor het jaren ‘70 uur. Maar je kunt ook spinnen op muziek uit de jaren ‘80, ‘90 of 2000. Het belooft een sportief en gezellig event te worden, dus we hopen op een hoge opkomst. Het inschrijfgeld komt geheel ten goede aan het sponsorproject. Samen zorgen we er zo voor dat ziek zijn voor kinderen een beetje draaglijker wordt.“

Spin je mee en draag jij zo ook een steentje bij voor kind patiëntjes van Amphia? Let wel: vol is vol.
Ga voor meer informatie en inschrijving naar www.amphia.nl/spinning.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.