Header afbeelding

Op bezoek wanneer het uitkomt

dinsdag 15 mei 2018

Bezoektijden Amphia worden ruimer

Vanaf 1 juni 2018 verzorgt Amphia ruimere bezoektijden op alle locaties. In aanloop naar de nieuwbouw, waar geen bezoektijden meer gelden, worden de tijden nu al verruimd. Van 11.00 uur tot 20.00 uur kunnen bezoekers dagelijks langs komen.

De nieuwbouw van Amphia kent straks 572 éénpersoonskamers. Vanaf dat moment is bezoek altijd welkom en kent het ziekenhuis geen bezoektijden meer. Alleen in geval van een gegronde (medische) reden kan het zijn dat er beperkingen worden gesteld aan de bezoekregeling. In de huidige situatie waar meerdere patiënten op één kamer verblijven, is het volledig loslaten van de bezoektijden nog geen optie. Wel vindt vanaf 1 juni 2018 een verruiming van de tijden plaats. Hierdoor krijgen patiënten en hun naasten meer gelegenheid om elkaar te zien.

Amphia wil door ruimere bezoektijden beter aansluiten bij het werk- en leefritme van de patiënt en zijn naasten. Het helpt ook om de naasten een rol te laten spelen in het zorgtraject Daarnaast zorgt het voor een grotere spreiding van het bezoek over de dag en neemt de piekdrukte in bijvoorbeeld de parkeergarage af. 

Op een aantal afdelingen blijft de huidige bezoekregeling gehandhaafd. Het gaat om de afdelingen Intensive Care, Neonatologie, Psychiatrie en de Kraamafdeling. Voor een overzicht van onze bezoektijden kijk verder op deze website onder 'Afdelingen'.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.