Header afbeelding

Open dag Amphia op zaterdag 2 juni

maandag 28 mei 2018

Kom kijken wat er allemaal in het ziekenhuis gebeurt

Op zaterdag 2 juni 2018 opent Amphia de deuren voor publiek. Op de locaties van het ziekenhuis in Oosterhout (Pasteurlaan) en Breda (Langendijk en Molengracht) zijn verschillende activiteiten voor jong en oud te zien en te beleven. Zo kan iedereen op een leuke manier kennismaken met het ziekenhuis. Bezoekers zijn tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis.

Zien, doen, beleven

Artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers staan klaar om bezoekers de veelzijdigheid van het ziekenhuis te laten ontdekken. Op alle locaties is veel te zien, te doen en te beleven. Je kunt de zorg ervaren door bijvoorbeeld gezondheidstestjes te laten doen, het bezichtigen van operatiekamers of een ambulance. Per locatie zijn verschillende programma’s gemaakt met activiteiten die bezoekers kunnen doen. Deze staan op www.amphia.nl/opendag.

Nieuwbouw Amphia - Dag van de bouw 

De nieuwbouw op de locatie Molengracht is op 2 juni ook toegankelijk voor publiek. Op deze dag vindt namelijk ook de landelijke Dag van de Bouw plaats. Meer informatie over de Dag van de Bouw bij Amphia vindt u op www.amphia.nl/nieuwbouw.
 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.