Header afbeelding

Amphia start proef met aanmeldzuilen

woensdag 31 oktober 2018
Amphia start vanaf 1 november een proef waarbij patiënten zich kunnen aanmelden via een digitale aanmeldzuil. Aankomende drie maanden kunnen patiënten die een afspraak hebben op de polikliniek KNO, locatie Langendijk hun komst digitaal bevestigen. Vanaf half november kan dit ook bij de gipsverbandkamer en onderzoeksafdeling West 52 op locatie Molengracht.

Wanneer Amphia eind 2019 de nieuwbouw in gebruik neemt, gaat het hele ziekenhuis werken met aanmeldzuilen. Aankomende periode worden deze zuilen op verschillende afdelingen getest. Hierbij wordt er gekeken hoe het systeem in de praktijk werkt en wat de ervaringen van de patiënten en medewerkers zijn. Met de komst van aanmeldzuilen hoeven patiënten niet meer in de rij te staan bij de balie om te laten weten dat ze er zijn. Daarnaast kunnen de medewerkers de vrijgekomen tijd gebruiken voor patiënten die nazorg nodig hebben of een vervolgafspraak willen inplannen. 

Digitaal aanmelden
Het aanmelden voor de afspraak gebeurt via de barcode op de afsprakenbrief of met de achternaam van de patiënt. Voor de veiligheid van de gegevens van de patiënt wordt er ter controle gevraagd om de laatste vier cijfers van het burgerservicenummer (BSN) in te voeren. Vervolgens biedt de aanmeldzuil een actueel overzicht van de afspraken van die dag. Ook kunnen de persoonlijke gegevens gecontroleerd worden.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.