Header afbeelding

Amphia in de AD Top 100

vrijdag 9 november 2018
Amphia feliciteert Zorgsaam in Terneuzen en het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch met de eerste plaatsen in de AD Top 100.

De koers die Amphia vaart is die van het continue gesprek over veiligheid en kwaliteit, waarbij de patiënt centraal staat. Dat doen we samen met alle medewerkers die zich elke dag weer maximaal inspannen om de beste zorg voor onze patiënten te leveren.

Ook onze herbenoeming in 2018 als topklinisch ziekenhuis en ons JCI kwaliteitskeurmerk voor kwaliteit en veiligheid van patiëntenzorg laten zien dat wij op de juiste koers liggen.

Amphia heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan innovatie, een nog betere kwaliteit en veiligheid van zorg en ook aan onze status als topklinisch opleidingsziekenhuis. Amphia staat op de 23ste plaats bij het onderdeel topklinische ziekenhuizen in de AD Top 100 Ziekenhuizen. We zien deze uitkomst als prikkel om de ingezette koers aan te houden en ons streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en veiligheid voor onze patiënten voort te zetten.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.