Header afbeelding

Een lichtje aansteken voor het nieuwe Stiltecentrum

donderdag 6 december 2018
Net als vorig jaar organiseert Amphia ook dit jaar een lichtjesactie. Met de lichtjesactie wil Amphia de inrichting voor het nieuwe Stiltecentrum in de nieuwbouw mogelijk maken.

In het Stiltecentrum kan iedereen, van patiënt tot medewerker, terecht om even op adem en tot rust te komen bij ingrijpende of bijzondere momenten. Een plek waar je geborgen bent en je gevoelens letterlijk en figuurlijk ruimte kunt geven. “We vinden het belangrijk dat wij een plek kunnen bieden waar dit mogelijk is. Een ruimte waar iedereen zich welkom voelt en die warmte en rust uitstraalt, vertelt Jorien Schippers, geestelijk verzorger en pastor bij Amphia. “Dat willen we doen met de inrichting van het Stiltecentrum. Denk hierbij aan een sfeervolle ruimte met houten elementen, een mooi kunstwerk en een afgeschermde plek waar iemand zich echt even terug kan trekken.” 

Stichting Vrienden van Amphia
Het geld dat voor de bouw beoogd is, is voor de faciliteiten die nodig zijn voor de medische zorg. Daarom maakt de Stichting Vrienden van Amphia zich met de lichtjesactie hard voor het realiseren van het nieuwe Stiltecentrum. Deze Stichting is in 2011 opgericht en richt zich op het verkrijgen van financiële middelen voor ziekenhuisactiviteiten die niet gefinancierd worden door overheid of verzekeraars.

Vanaf 5 euro per stuk kunnen symbolisch lichtjes worden gekocht voor de kerstbomen die na 8 december op het voorterrein van de locaties in Oosterhout en Breda worden geplaatst. De opbrengst komt ten goede aan de inrichting van het Stiltecentrum. Het project steunen kan hier: https://www.amphia.nl/lichtjesactie.  

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.