Header afbeelding

Amphia helemaal rookvrij per 15 april

woensdag 20 maart 2019
Sinds 1 januari roken wij niet meer in en buiten ons ziekenhuis. Vanaf 15 april 2019 vragen we ook onze patiënten en bezoekers om niet meer te roken. Vanaf die dag is het hele terrein van Amphia, zowel binnen als buiten, rookvrij.
Samen Gezonder, daar staan wij als Amphia voor. Wij willen een gezonde levensstijl voor zowel onze patiënten, bezoekers als onze medewerkers. Niet roken in en buiten ons ziekenhuis past daarbij. Wij geven daarin al sinds 1 januari het goede voorbeeld. Samen houden we Amphia rookvrij, bedankt daarvoor!  
Nu vragen we dus ook patiënten en bezoekers om niet meer te roken. Voor sommige van hen zal dat best moeilijk zijn. Onze artsen en verpleegkundigen begrijpen dit en hebben aandacht voor hun situatie. Als extra hulpmiddel kunnen zij nicotinekauwgom- of pleisters aanbieden. Alle rookabri’s worden voor 15 april weggehaald. 

Samen met Avans vormen we een rookvrije zone aan de Hogeschoollaan. Want ook op dit terrein mag vanaf 15 april niet meer worden gerookt. We vieren deze mijlpaal op 15 april met een officieel moment, waarbij ook de gemeente vertegenwoordigd is.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.