Header afbeelding

Geboortefotografie in Amphia. Nu ook op de operatiekamer

dinsdag 14 mei 2019
In Nederland wordt steeds vaker gebruik gemaakt van geboortefotografen. Steeds meer ouders willen de geboorte van hun baby op een integere manier vastleggen voor later. Zo’n geboortefotograaf mocht al langere tijd bij een natuurlijke bevalling op de verloskamers van Amphia aanwezig zijn. Vanaf nu mag een fotograaf ook mee de operatiekamer op.
Amphia en Annature geboortezorg hebben namelijk 5 geboortefotografen toestemming gegeven om een geplande keizersnede te fotograferen als ouders daar behoefte aan hebben. Bij een spoed-keizersnede is fotografie door een geboortefotograaf niet toegestaan. De geselecteerde fotografen zijn bekend met de regels die in het ziekenhuis en op een operatiekamer gelden en weten waaraan zij zich moeten houden. Zij zijn aangesloten bij de branchevereniging geboortefotografen en hebben met Amphia en Annature een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Ouders die de intieme gebeurtenis van een geboorte willen vastleggen, kunnen bij hun gynaecoloog de contactgegevens van de vijf fotografen opvragen. Zij kunnen vervolgens zelf de fotograaf van hun voorkeur contacten en alle (financiële) afspraken maken. Op deze manier willen Amphia en Annature aanstaande ouders graag een extra service bieden.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.