Header afbeelding

Receptie Molengracht verhuisd naar hoofdingang

woensdag 21 augustus 2019
De nieuwe centrale receptie van Amphia op locatie Molengracht is in gebruik genomen. Vanaf 21 augustus zit de nieuwe receptie bij de hoofdingang.

Hiermee is de receptie direct bij binnenkomst voor iedereen zichtbaar. Patiënten en bezoekers kunnen bij binnenkomst met eventuele vragen en locatieverwijzingen terecht bij de receptie. De gastvrouwen en gastheren die bij de hoofdingang zorgen voor een warm ontvangst en een eerste aanspreekpunt zijn, blijven dit ook na de verhuizing van de receptie doen. Naast de receptie is ook het taxipunt naar de hoofdingang verhuisd. Patiënten en bezoekers die hier gebruik van maken kunnen bij de zitjes naast de receptie wachten op hun vervoer.

 

Nieuwe locatie receptie

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.