Let op: maatregelen voor patiënten en bezoekers aangepast in verband met COVID-19 (coronavirus)
Lees meer
Header afbeelding

Marco Alings benoemd tot hoogleraar Cardiovasculaire klinische trials

dinsdag 14 januari 2020
Marco Alings is op 1 januari 2020 bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht benoemd tot hoogleraar met als leerstoel “Cardiovasculaire Klinische Trials”. Marco werkt bij Amphia als cardioloog.
In het UMC Utrecht maakt Marco Alings onderdeel uit van het management team van U-TRAIL, de Utrecht Trial Innovation Alliance. U-TRIAL werkt nauw samen met Julius Clinical, een Academische Research Organisatie en met externe partijen waaronder industrie en overheidsorganisaties. Het gezamenlijke doel van U-TRIAL is om de uit onderzoek voortkomende innovaties sneller bij de patiënt te krijgen. Door zijn werk bij de Werkgroep Cardiologische centra Nederland (WCN) en Julius Clinical is Marco bij veel wetenschappelijke studies betrokken geweest. De daar opgebouwde praktische kennis en netwerken wil Marco graag inzetten bij zijn nieuwe werkzaamheden.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.