Let op: maatregelen voor patiƫnten en bezoekers aangepast in verband met COVID-19 (coronavirus)
Lees meer
Header afbeelding

Capaciteit en bezoekers

vrijdag 6 maart 2020
Landelijk zien wij het aantal COVID-19 besmettingen oplopen. Het wordt nu onderdeel van onze dagelijkse gang van zaken.

Capaciteit

Het aantal zieken neemt toe en er wordt meer beroep gedaan op de ziekenhuiszorg. Dit heeft gevolgen voor de capaciteit van ons ziekenhuis. We zijn daarom genoodzaakt om operaties te verplaatsen. Dit zal dan alleen gaan om operaties die geen spoed hebben. De patiënten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Spoedzorg, Oncologie en Verloskunde gaan altijd door. De poliklinieken zijn gewoon open.

Bezoek

Om onze patiënten en medewerkers te beschermen tegen virussen laten we nu zo min mogelijk mensen van buiten het ziekenhuis toe. Wij vragen al onze patiënten daarom vriendelijk om maximaal één bezoeker per dag aan het bed toe te laten. Heeft een bezoeker begeleiding nodig? Dan maken wij een uitzondering.

Wij vragen iedereen die klachten heeft zoals hoesten, benauwdheid of koorts, het bezoek aan Amphia, indien mogelijk, even uit te stellen tot de klachten geheel weg zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.