Let op: maatregelen voor patiƫnten en bezoekers aangepast in verband met COVID-19 (coronavirus)
Lees meer
Header afbeelding

Medewerker Amphia test positief op COVID-19

woensdag 4 maart 2020
Bij Amphia is een medewerker positief getest op COVID-19 (coronavirus). De medewerker, werkzaam op de polikliniek Neurologie in Amphia, is in thuisisolatie geplaatst. De medewerker heeft geen contact gehad met patiƫnten.

Na het ontstaan van klachten is de medewerker direct naar huis gestuurd en getest. De tests bleken helaas positief.

Uit voorzorg is de polikliniek Neurologie extra gereinigd. Alleen collega’s die direct contact hebben gehad met de medewerker zijn naar huis gestuurd en werken verder vanuit huis. De polikliniek is met beperkte bezetting geopend. Patiënten die een afspraak hebben worden hierover telefonisch geïnformeerd. Dit heeft geen invloed op de acute neurologische zorg. 

Zorg in Amphia gaat gewoon door. Patiënten en bezoekers lopen bij een bezoek aan Amphia geen extra risico op besmetting.

In Amphia gelden extra maatregelen met betrekking tot COVID-19. Wilt u iemand in Amphia bezoeken of heeft u een afspraak en heeft u klachten van hoesten of benauwdheid al dan niet in combinatie met koorts, stel uw bezoek dan uit totdat u volledig hersteld bent. Daarnaast verzoek wij iedereen met maximaal 2 personen tegelijk een patiënt te bezoeken. Wij rekenen op uw medewerking om gezamenlijk zorg te dragen voor een veilige omgeving voor al onze patiënten en medewerkers. Kijk voor alle maatregelen op https://www.amphia.nl/patienten-en-bezoekers/voorlichting/coronavirus

COVID-19 is nu onderdeel van onze dagelijkse gang van zaken. Landelijk zien wij het aantal besmettingen oplopen. Wij zullen hierover niet meer bij iedere nieuwe besmetting communiceren. Daar waar informatie nodig is over bezoek aan het ziekenhuis of extra maatregelen zullen wij dit uiteraard delen.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.