Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.
Werken en leren bij Amphia

Werken en leren bij Amphia

Iedere dag leveren we zorg van hoogste kwaliteit. Daar doen we allemaal enthousiast en gemotiveerd ons best voor. Van artsen en verpleegkundigen, tot schoonmaker, baliemedewerker en ICT’er. Vanuit ieder zijn eigen vak zorgen we er samen voor dat we ons doel waarmaken: iedereen in onze regio zo gezond mogelijk houden.  

Doelen bereiken 
Bij Amphia hebben we veel verschillende soorten functies. En allemaal zijn ze heel belangrijk. Om iedereen in onze regio zo gezond mogelijk te houden, hebben we de hele organisatie hard nodig. Wil je ook helpen deze doelstelling waar te maken? En daarnaast  volop mogelijkheden krijgen voor het behalen van jouw eigen doelen? Kom werken bij jouw Amphia!

Bijzonderheden solliciteren bij Amphia
Als je bij ons solliciteert, maakt het inwinnen van referenties standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor sommige vacatures is er ook een screening nodig. Uiterlijk drie maanden na indiensttreding vragen wij je ook een Verklaring Omtrent Goed Gedrag aan te vragen. Dit kan bij de gemeente waar je woonachtig bent.

Bekijk onze vacatures

Verpleegkundige aan het woord

“Meer dan 10 jaar geleden volgde ik mijn opleiding hbo-V in Amphia. Ik vond het een goed ziekenhuis waarin topklinische zorg wordt gegeven. Na mijn laatste stage op de kinderafdeling, heb ik direct gesolliciteerd. Ik mocht op de kinderafdeling blijven en daar werk ik nu nog steeds. 

Ik vind het heel leuk dat er in Amphia zoveel ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Zo heb ik de opleiding tot kinderverpleegkundige en kinderoncologieverpleegkundige gevolgd. Ontwikkelmogelijkheden zijn er niet alleen binnen de kindergeneeskunde, het geldt voor heel Amphia. Er zijn veel opleidingsmogelijkheden en kansen om mee te denken over je vak. Vanuit de Verpleegkundige Regieraad is er veel aandacht voor het vak. 

Ik ben trots om verpleegkundige te zijn binnen Amphia. Ik sta voor topzorg en zet me in voor de beste zorg voor de patiënt.”

Janneke Seegers

Wil jij graag verschillende werkervaring opdoen in ons topklinisch ziekenhuis? En wil je flexibel werken? Het Flexbureau biedt je een unieke mogelijkheid om je breed te ontwikkelen en te onderzoeken hoe het is om op verschillende afdelingen binnen Amphia te werken. Want onze afdelingen hebben soms behoefte aan tijdelijke inzet van medewerkers, bijvoorbeeld door ziekte of drukte. Via het Flexbureau ga je als verpleegkundige aan de slag als:

  • piek-ziekverpleegkundige: een (specialistische) verpleegkundige die ingezet wordt bij een tekort aan verpleegkundigen op verschillende verpleegafdelingen en specialismes, bijvoorbeeld bij veel zieken of drukte. Dit geeft je vrijheid rondom het inplannen van je eigen rooster.

  • Verpleegkundige traineeship: een net afgestudeerde hbo- of mbo-verpleegkundige die gedetacheerd wordt naar verschillende afdelingen (van 6 tot 8 maanden). Een unieke manier om ervaring op te doen op verschillende afdelingen binnen Amphia en je zo te ontwikkelen tot een vakbekwame verpleegkundige! 

Past flexwerk bij jou? 
Ben je in het bezit van een hbo- of mbo-diploma Verpleegkunde en daarbij BIG geregistreerd? Pas jij je makkelijk aan? En ben je enthousiast om met andere collega’s samen te werken en veel te leren? Dan past dit mogelijk goed bij je!

Contact Flexbureau
Wil je meer weten over de mogelijkheden van het werken voor het Flexbureau? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (076) 595 1029.