Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.
Onze arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden

Als je bij Amphia komt werken, krijg je veel terug voor je werk. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed. Denk aan de primaire voorwaarden, zoals je salaris, uren en vakantiedagen. Maar ook aan de secundaire voorwaarden, zoals een eindejaarsbonus. Door jou goed te belonen, hopen we dat je graag bij Amphia werkt. 

Voor het salaris dat je krijgt, houden we ons aan de CAO Ziekenhuizen. We kijken daarbij naar je leeftijd en je ervaring. Bij een fulltime baan werk je 36 uur per week. Je krijgt 8,3% vakantiegeld en een bonus aan het einde van het jaar. Je pensioen wordt geregeld door Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Als medewerker van Amphia heb je de mogelijkheid om de inzet van je arbeidsvoorwaarden voor een deel zelf te bepalen. Dat betekent dat je afspraken met ons maakt die goed bij jou passen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld je vrije dagen, brutosalaris, eindejaarsbonus of (een deel van) je vakantiegeld voor producten te ruilen. Deze afspraken zorgen ervoor dat je minder loonheffing aan de belastingdienst hoeft te betalen. En dus meer geld overhoudt! 

Voorbeelden van deze producten: 

  • Fiets 
  • Computer, tablet of laptop 
  • Sport- of fitnessabonnement 
  • FitBit (draagbaar, draadloos apparaat dat verschillende activiteiten bijhoudt)
  • Lid worden van een vakbond of beroepsvereniging

Je hebt als medewerker van Amphia ook de mogelijkheid om jezelf collectief te verzekeren. Je bent dan, net als een heleboel andere collega’s, verzekerd bij de zorgverzekeraars IZZ en CZ, met wie we afspraken hebben. Zorgverzekeraar CZ geeft je korting op je basisverzekering en aanvullende verzekering. Ook je partner en kinderen krijgen deze korting, als zij zich inschrijven bij CZ. Bij zorgverzekeraar IZZ krijg je een werkgeversbijdrage op het aanvullende pakket 'Zorg voor de Zorg'. Dit geldt ook voor je partner, als hij of zij zich ook inschrijft bij IZZ.

Bij Centraal Beheer Achmea krijg je kortingen op een compleet pakket van verzekeringen en financiële diensten. Ook krijg je korting op het gebied van reizen en gezondheid. Bij Univé krijg je korting op verschillende verzekeringen. Die kortingen gelden ook voor je partner. En voor je kinderen die nog thuis wonen.

Kunst en cultuur is bij Amphia onderdeel van je contract. Amphia is namelijk lid van CultuurWerkt!. Via deze organisatie geven we jou ontspanning en energie. En laten we je genieten van de mooiste kunst en cultuur. 

Amphia heeft een actieve personeelsvereniging: Amuse. Met meer dan 3000 leden. Amuse organiseert voor het personeel van Amphia bijvoorbeeld dagjes uit en stedentrips.

Bij de Amphia Apotheek krijg je op verschillende producten 10% korting als je jouw personeelspas laat zien. Je krijgt korting op niet-geneesmiddelen. Bijvoorbeeld op cosmetica, crèmes, zalven en hulpmiddelen van La Roche Posay. En op assortimenttartikelen. Dat betekent dat deze spullen op voorraad moeten zijn.

Wil je meer weten over Amphia als werkgever?

Terug naar Werken en leren bij Amphia