Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.
Jouw carrière bij Amphia

Jouw carrière bij Amphia

Samen gezonder: dat is waar iedereen bij Amphia elke dag hard voor werkt. We willen onze patiënten de beste zorg bieden. Dit doen we door veel te overleggen en samen te werken. Maar ook door nieuwe technieken te gebruiken. En door de patiënt altijd centraal te stellen. Dit betekent dat we in alles wat we doen als ziekenhuis rekening houden met hoe de patiënt dit ervaart. 

Kom je werken bij Amphia, dan vinden we het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Je kunt bij ons opleidingen volgen en doorgroeien bijvoorbeeld. Kiezen voor Amphia betekent ook plezier hebben in je werk en een goede sfeer onder de collega’s. Daar hebben we aandacht voor. Net als voor jou. We willen graag weten hoe het met jou gaat. 

Wil jij ook meehelpen aan ‘Samen gezonder’? Kom werken bij jouw Amphia! 

Kom werken bij Amphia
Wil jij steeds blijven leren en je talenten zo goed mogelijk inzetten? Dat maken we bij Amphia graag mogelijk. Of je nou starter bent of al een tijd in het vak zit. Samen met je leidinggevende maak je duidelijke afspraken over je carrière. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en ga je met plezier en een tevreden gevoel naar je werk. 

Bekijk onze vacatures

Amphia heeft veel opleidingen om te volgen. Zoals:

  • verpleegkundige-(vervolg)opleidingen (zoals een opleiding voor de IC, SEH, Oncologie).
  • zorgondersteunende opleidingen (zoals doktersassistent).
  • medisch-ondersteunende opleidingen (zoals operatie-assistent, anesthesiemedewerker en radiodiagnostisch laborant).

Als je bij Amphia werkt, besteed je ook tijd aan je persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je steeds meer leert over je vak. Maar ook dat je jouw talenten en eigenschappen verbetert. Hier helpen wij je natuurlijk bij. Maar we gaan er ook vanuit dat je hier zelf iets voor doet. Daar krijg je verschillende mogelijkheden voor. 

Zo hebben we een online Leerplein: een website speciaal voor Amphia-medewerkers. Hier kun je verschillende trainingen volgen zoals infectiepreventie en brandveiligheid. 

Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. En dat je gezond en gelukkig bent en blijft. Want we werken graag lang met elkaar samen. Dit noemen we duurzame inzetbaarheid. Je hebt daarom regelmatig een gesprek met je leidinggevende om te bespreken wat jij wil en kan. En hoe het met je gaat.

We doen ook regelmatig onderzoek naar hoe tevreden de medewerkers bij Amphia zijn. Als er dingen beter kunnen, gaan we hier mee aan de slag. Soms zijn die verbeteringen voor een team. Soms voor de hele organisatie. Jouw mening vinden we belangrijk!

Wil je meer weten over Amphia als werkgever? 

Terug naar Werken en leren bij Amphia