Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

dr. R. Wagenmakers
dr. R. Wagenmakers

dr. R. Wagenmakers

Specialisme

Orthopedie

Functie

Orthopedisch Chirurg

Afdelingen

Biografie

Ik ben opgeleid tot orthopedisch chirurg in het Academisch Ziekenhuis Groningen (tegenwoordig Universitair Medisch Centrum Groningen geheten) en het Deventer Ziekenhuis. Na het voltooien van deze opleiding ben ik van 2003-2010 werkzaam geweest als orthopedisch chirurg, staflid orthopedie, binnen de vakgroep orthopedie van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Hier heb ik met name expertise ontwikkeld op het gebied van de heup- en heuprevisiechirurgie, alsmede de traumatologie. In 2008 ben ik gepromoveerd op het proefschrift "physical activity after total hip arthroplasty". Sinds 1 september 2010 ben ik werkzaam als orthopedisch chirurg binnen de maatschap orthopedie amphia. Mijn aandachtsgebieden zijn de onderste extremiteit (m.n.heup en knie chirurgie, heuprevisiechirurgie) en traumatologie.

Nevenactiviteiten (in ziekenhuis)

  • Voorzitter MSB-A / Bestuurslid Bestuursraad Amphia

Label