Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

drs. A. Jeurgens-Borst
drs. A. Jeurgens-Borst

drs. A. Jeurgens-Borst

Specialisme

Gynaecologie

Functie

Gynaecoloog

Afdelingen

Biografie

Opleiding

  • Specialisatie tot gynaecoloog (Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Jeroen Bosch Ziekenhuis en UMC Nijmegen)
  • Geneeskunde (Universiteit Maastricht)

Nevenactiviteiten (in ziekenhuis)

  • Vicevoorzitter medisch specialistisch bedrijf Amphia
  • Voorzitter commissie kwaliteit en veiligheid medisch specialistisch bedrijf Amphia

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) 
  • European Society of Gynecological Endoscopy (ESGE)
  • Werkgroep gynaecologische endoscopie
  • Werkgroep benigne gynaecologie en kindergynaecologie

Biografie

Na mijn opleiding tot gynaecoloog heb ik kortdurend in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, het Amphia Ziekenhuis en een jaar in het Erasmus MC Rotterdam gewerkt. Daarna ben ik in september 2008 in Amphia komen werken. Met veel plezier zet in me samen met mijn collega’s iedere dag weer in voor de beste zorg voor patienten.

Goede patiëntenzorg is wat mij betreft medische zorg volgens de laatste standaarden met persoonlijke aandacht en tijd voor de patiënt.

Mijn speciale aandacht gaat uit naar minimaal invasieve chirurgie (kijkoperaties zowel in de buik als in de baarmoeder). Spreekuren voor patiënten met gynaecologische goedaardige afwijkingen en overgangsklachten doe ik op de locaties Amphia Oosterhout en Amphia Breda Molengracht. Ook heb ik een spreekuur voor kinderen met gynaecologische klachten op de poli kindergeneeskunde.

Naast de zorg voor gynaecologische patienten, ben ik bestuurslid in de bestuursraad van Amphia en zet me in om de zorg voor patienten en het werken in Amphia voor collega’s iedere dag nog beter te maken.

Label