Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

drs. M.H.M. Lemmen

drs. M.H.M. Lemmen

Specialisme

Plastische Chirurgie

Functie

Plastisch Chirurg

Biografie

Plastische Chirurgie is het mooiste vak dat er is. Zelfs nog na 25 jaar kan ik dat zeggen. Het is een heel dankbaar vak, waarbij het leven voor patiënten aanzienlijk kan worden verbeterd. Het is heel afwisselend, want ik heb zowel met kinderen, mannen en vrouwen als patiënt te maken. De blijdschap van een kind na een flapoogcorrectie is geweldig. De vingers van een hand na een Dupuytren operatie staan weer recht en functioneren weer naar wens. De dankbaarheid en het hernieuwde zelfvertrouwen bij een vrouw na een borstreconstructie is altijd weer bijzonder om te ervaren. Mijn creativiteit en handigheid kan ik heel goed kwijt in mijn vak. De variëteit en het maatwerk wat telkens gevraagd wordt , houdt het vak zo aantrekkelijk.

Werkervaring

  • Medisch Specialist sinds 1996
  • Werkzaam bij Amphia sinds 1996

Opleiding

1986  Arts Nijmegen

1989 – 1996 Plastische Chirurgie opleiding  Dijkzigt Rotterdam 

Nevenactiviteiten (buiten ziekenhuis)

  • Vrijwilliger GGD Vaccinaties

Lidmaatschappen

  • NVPC
  • NVEPC
  • NVvHC

BIG nummer

39022450701

Label