Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

J. Kools
J. Kools

J. Kools

Specialisme

Medisch Psychologie

Functie

Psychologisch assistent

Biografie

De functie van psychologisch assistente heb ik in diverse organisaties met veel plezier kunnen uitvoeren, en nu ben ik sinds enkele jaren werkzaam bij de poli Medische Psychologie binnen het Amphia. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van psychologisch onderzoeken, kijkend naar geheugenfuncties, concentratievermogen, (intellectuele) vaardigheden en/of persoonlijkheidskenmerken. Ik vind het hierbij belangrijk om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij de patiënt en in korte tijd zoveel mogelijk informatie te kunnen verzamelen. Het onderzoek is dan ook geen doel op zich maar maakt onderdeel uit van het gehele traject rondom de zorg rondom de patiënt. Hierbij werk ik voornamelijk samen met de poli Neurologie en Geriatrie.

Werkervaring

  • Werkzaam binnen het Amphia sinds 2017

Opleiding

1983-1987      HBO-J, Eindhoven
1988 – 1991   Psychologisch assistente NIP
1993 – 1995   Opleiding Speltherapie FASO, Hogeschool van Utrecht

Lidmaatschappen

  • Lid van VVP (Vereniging van Psychodiagnostisch werkenden)

Label