Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

J. van Zijl
J. van Zijl

J. van Zijl

Specialisme

Gynaecologie

Functie

Gynaecoloog

Afdelingen

Biografie

In 1990 ben ik geregistreerd als gynaecoloog. Direct na mijn opleiding ben ik gaan werken in het Lange Land ziekenhuis in Zoetermeer. Dit is een streekziekenhuis waar ik het vak gynaecologie in de volle breedte uitoefende. Naast de gynaecologie werd ook mijn belangstelling gewekt voor de organisatie van een ziekenhuis in het algemeen en de medische staf in het bijzonder. Naast de dagelijkse praktijk van de gynaecologie heb ik dan ook meerdere bestuurlijke functies vervuld, waaronder een lange periode als voorzitter van de medische staf. Ook had ik veel belangstelling voor de opleiding van jonge collegae. Dat was een van de reden om naar Amphia te komen omdat hier ook collegae tot gynaecoloog worden opgeleid.

Werkervaring

  • Medisch Specialist sinds 1990
  • Werkzaam binnen Amphia sinds 2012

Opleiding

1985-1990: Specialisatie tot gynaecoloog in het UMC Maastricht en de Weever ziekenhuis te Heerlen
1975-1983: Geneeskunde opleiding Erasmus MC Rotterdam
 

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG)
  • Nederlandse Vereniging voor Vulvapathologie (NVvVP)
  • European Society Human Reproduction (ESHRE)

BIG nummer

59025144901

Label