Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.
M.L.C.H. Heiligers
M.L.C.H. Heiligers

M.L.C.H. Heiligers

Functie

KNO-arts

Biografie

Inmiddels ben ik 13 jaar werkzaam als KNO-arts en ga nog steeds met veel plezier naar mijn werk. De zorg voor patiënten en de combinatie van het beschouwende, maar ook het operatieve deel van mijn vak als KNO-arts, zijn voor mij een enorme drijfveer. Sinds 2005 ben ik werkzaam in het Amphia Ziekenhuis in een groep met 8 KNO-artsen. Door de grootte van de groep heb ik mij naast de algemene KNO-heelkunde ook kunnen toeleggen op stem- en slikproblemen (laryngologie). Mijn ervaring in dit stuk van de KNO heb ik opgedaan voor mijn KNO-opleiding middels onderzoek naar kwaliteit van leven en stem- en slikproblemen bij patiënten met kanker in het hoofd-hals gebied. Ook tijdens mijn opleiding ben ik veel met stem- en slikproblemen in aanraking gekomen.

Werkervaring

  • 2003-2004: KNO-arts, UMCU en WKZ te Utrecht
  • 2005-heden: KNO-arts Amphia

Opleiding

1998-2003: Opleiding tot KNO arts aan het VUMC te Amsterdam

Nevenactiviteiten (buiten ziekenhuis)

  • Penningmeester Stichting Nascholing KNO

Publicaties

Lidmaatschappen

  • Nederlandse vereniging van KNO Heelkunde
  • European Laryngological Society (ELSOC)

Specialisme

  • Algemene KNO-heelkunde en Laryngologie (stemproblemen)