Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

P. Snijders-de Jong

P. Snijders-de Jong

Specialisme

Revalidatiegeneeskunde

Functie

Revalidatiearts

Afdelingen

Biografie

Ik heb na mijn middelbare school Gezondheidswetenschappen gestudeerd waarna ik werkzaam ben geweest in revalidatiecentrum De Hoogstraat als onderzoeks-assistent. Tevens ben ik daarna de verkorte opleiding fysiotherapie gaan volgen in Urecht omdat ik in direct contact met patienten wilde blijven om te werken aan optimaal herstel in functioneren. Na mijn afstuderen heb ik zowel als onderzoeks-assistent als fysiotherapeut gewerkt binnen het ziekenhuis en binnen de revalidatie. Omdat ik het directe patiëntencontact prefereer boven het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek ben ik uiteindelijk volledig als fysiotherapeut gaan werken. Ik ben in 2008 in Revant gaan werken binnen de neurorevalidatie. In 2015 heb ik vanuit Revant de kans gekregen om de opleiding tot Physician Assistant (PA) te gaan volgen. Momenteel ben ik als PA zowel werkzaam in Revant als in het Amphia ziekenhuis

Werkervaring

Gedurende opleiding tot PA naast werkzaamheden in Revant tevens in het Amphia werkzaam. Taken in amphia ziekenhuis zijn gedurende de opleiding en na afstuderen verder uitgebreid. Binnen het Amphia zie ik zowel poliklinisch patienten als klinsche patienten middels de consulten.

Opleiding

1995-1999: Gezondheidswetenschappen met afstudeerrichting Bewegingswetenschappen te Maastricht
1999-2002: verkorte opleiding Fysiotherapie Hogeschool van Utrecht
2015-2018: masteropleiding Physician Assistant Rotterdam

Lidmaatschappen

  • Lid van NAPA sinds 2018

Label