Let op: maatregelen voor patiënten en bezoekers aangepast in verband met COVID-19 (coronavirus)
Lees meer

Update 18.15u - Storing in het data- en telefonienetwerk voorbij

vrijdag 4 oktober 2019
Op 4 oktober vanaf 05.15 uur was er sprake van een storing in het data- en telefonienetwerk van Amphia. Hierdoor waren wij telefonisch niet bereikbaar en wij hadden beperkt toegang tot onder andere patiëntendossiers. Sinds 18.00u was de storing verholpen. Amphia is telefonisch bereikbaar en wij hebben weer volledig toegang tot onze patiëntendossiers.

Vanaf 18.00 uur is Amphia weer volledig operationeel, dus ook voor alle spoedzorg. Voor de operatie- en oncologiepatiënten (dagcentrum) is dit weekend extra capaciteit georganiseerd. Maandag 7 oktober 2019 zullen alle poliklinieken weer normaal functioneren.

De vandaag verplaatste behandelingen en afspraken in de poliklinieken zullen volgende week zo veel mogelijk opnieuw worden gepland. Deze storing heeft vandaag geleid tot 72 afgezegde operaties en totaal 21 extra spoedopnamen bij ETZ en Bravis.

We zien terug op een intensieve dag. We danken patiënten en hun naasten allereerst voor het getoonde begrip en natuurlijk al onze medewerkers die hier met veel inzet en flexibiliteit aan hebben meegewerkt.

Tot slot danken wij ook alle organisaties die ons hebben geholpen om deze storing het hoofd te bieden.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in onze disclaimer.