Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Uw vraag, compliment, tip of klacht

Uw vraag, compliment, tip of klacht

Heeft u een vraag of wilt u ons iets laten weten? We horen het graag van u. Op deze pagina leest u hoe u om informatie vraagt, uw gegevens aanpast, een vraag stelt of een klacht meldt.  

Is uw vraag niet terug te vinden op deze pagina? Bel dan met het algemene telefoonnummer van Amphia: (076) 595 5000.

Wilt u een afspraak maken? 
Bel dan direct met de juiste afdeling. Heeft u een vraag over uw afspraak, uw behandeling of de uitslagen van uw onderzoeken? Neem dan contact op met de afdeling of de arts die u behandelt.

Wilt u uw gegevens wijzigen of medische gegevens bekijken? 
Uw gegevens en medisch dossier vindt u in patiëntenportaal mijnAmphia. Dit is een beveiligde online omgeving speciaal voor patiënten van Amphia. In mijnAmphia kunt u ook zelf uw persoonsgegevens wijzigen. U kunt uw wijzigingen ook doorgeven tijdens uw eerstvolgende bezoek aan het ziekenhuis. Tenslotte kunt u ook bellen met de afdeling of het specialisme waar u onder behandeling bent.

Wilt u een overlijden doorgeven? 
Is uw familielid is overleden? Gecondoleerd. Als uw familielid patiënt bij Amphia was kunt u zijn of haar overlijden aan ons doorgeven. U kunt dit op 2 manieren doen:

  • U stuurt een e-mail. Geeft u alstublieft de naam en de geboortedatum van de persoon door. 
  • U belt met de afdeling Patiëntenregistratie via telefoonnummer: (076) 595 30 09.

Heeft u een compliment?
Ook uw compliment is welkom! Het moedigt ons erg aan als u meldt dat u tevreden bent over onze zorg en service. Voor ons is dit een teken dat we voor patiënten en bezoekers goed bezig zijn. Wij horen het graag van u via het formulier.

Heeft u een tip?
Heeft u tips over zaken die beter of anders kunnen binnen Amphia? Dan horen wij dat graag! We vinden het fijn als u meedenkt over het verbeteren van onze zorg en service. Geef uw tip door via het tipformulier. Het tipformulier is niet bedoeld voor het doorgeven van commerciële berichten.

Heeft u een klacht en bent u ontevreden?
Natuurlijk doen we altijd ons best om u zo goed mogelijk te helpen en te behandelen. Maar misschien is uw zorg toch anders gelopen dan u had verwacht. Graag vragen we u om uw klacht aan ons te melden via het formulier.

Label