Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Oncologisch Centrum: samen tegen kanker

Belangrijke informatie over COVID-19 (coronavirus)
Heeft u een vraag over oncologie en het coronavirus? Lees meer bij de veelgestelde vragen onderaan deze pagina. 

Bij ons Oncologisch Centrum werkt voor iedere soort kanker een team van artsen, verpleegkundigen en andere zorgmedewerkers samen. Zo zorgen we dat u de beste behandeling krijgt voor uw situatie. Elk team overlegt wekelijks met elkaar over de patiënten. Voor de verschillende soorten kanker bieden we u extra informatie op de volgende pagina’s:

8,5

Patiëntervaring

Alleen maar complimenten. Wat een fijne medewerkers, met zoveel gevoel en liefde voor hun vak. Prettige, aardige artsen die weten wat ze doen. Die alle tijd voor je hebben. Iets wat zo belangrijk is als je al zo ziek en angstig bent.
Bron: Onderzoek patiëntervaringen 2020

Samenwerken in de regio

Bij Amphia behandelen we de meeste soorten kanker. Maar soms wordt de beste zorg voor uw situatie gegeven in een ander ziekenhuis. Daarom werken we veel met andere ziekenhuizen samen. Het kan dus voorkomen dat Amphia u doorstuurt naar een ander ziekenhuis. Omgekeerd is het ook mogelijk dat u vanuit een ander ziekenhuis naar Amphia komt. We kijken in samenwerking met andere ziekenhuizen altijd waar u de beste zorg krijgt voor uw situatie.

Komt u uit een ander ziekenhuis naar Amphia? En moet u daarvoor ver reizen? Dan plannen we uw ziekenhuisbezoeken zo in dat het voor u handig is. Soms is het mogelijk om na uw behandeling weer terug te gaan naar een ziekenhuis bij u in de buurt. Daar krijgt u dan de rest van de zorg.

Oncologisch Dagcentrum

Als u met medicijnen wordt behandeld, zoals chemotherapie of immunotherapie, gaat u naar ons Dagcentrum. Meer weten?

Ga naar Dagcentrum
Patiënt in stoel en verpleegkundige

Meer informatie voor u

Veelgestelde vragen over het coronavirus (COVID-19)

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar de afdeling. We helpen u graag verder!

Afdelingsnummer:
(076) 595 5000

Label