Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Spoed

Spoed

Is de situatie levensbedreigend? Bel 112.

Is de situatie dringend maar niet levensbedreigend?

  • Overdag: neem contact op met uw huisarts. 
  • Avond en weekend: neem contact op met de huisartsenpost.

Let op: voor situaties die niet levensbedreigend zijn, moet u doorgestuurd worden door uw huisarts! Bel dan dus eerst uw huisarts.

De SEH van Amphia vindt u aan de Verlengde Poolseweg, dat is aan de achterzijde van het ziekenhuis. Volg de borden om hier te komen. 

SEH Amphia

Amphia spoedeisende hulp
Amphia SEH

Wanneer u door uw huisarts bent doorgestuurd naar de SEH, is het belangrijk dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt. Zoals uw paspoort of rijbewijs. Baby’s jonger dan 3 weken hebben nog geen legitimatiebewijs. In die situatie komt u binnen 14 dagen nog langs om het legitimatiebewijs van uw baby te laten zien. Legitimatie van u als ouder mag niet worden gebruikt. Dus u moet de legitimatie voor uw kind aanvragen. De huisarts stuurt u meestal digitaal door. Heeft u toch een verwijsbrief gekregen? Neem die dan mee. Heeft u een lijst van welke medicijnen u momenteel gebruikt? Neem die dan ook mee. 

Bel eerst uw huisarts

Waarom altijd eerst uw huisarts bellen? Zo ontvangt u de juiste zorg. En het bespaart u kosten! Meer weten?

Bent u de afgelopen 3 maanden in een buitenlands ziekenhuis geweest en behandeld? Of werkt u bij een boerenbedrijf met varkens of vleeskalveren? Meld dit dan bij uw bezoek aan de SEH. Er is dan namelijk kans dat u de MRSA-bacterie heeft.

Wilt u meer informatie lezen over de SEH?

Ga naar afdeling Spoedeisende Hulp

Label