Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Voor pers

Voor pers

Op onze nieuwspagina vindt u een overzicht met onze nieuwsberichten van dit moment. Bent u journalist en heeft u vragen over een bepaald onderwerp? Wilt u een interview afnemen met een medewerker, beeldmateriaal ontvangen of zelf opnames maken? Mail dan voor contact met een woordvoerder 

Wilt u fotograferen of filmen?

Voor het maken van opnames in ons ziekenhuis hebben wij regels. Die zijn er om de privacy van onze patiënten en collega’s te beschermen. Daarom is er vooraf goedkeuring nodig om opnames te maken in al onze gebouwen en op ons terrein. Met opnames bedoelen we alle vormen van geluid- en/of beeldregistratie die openbaar gemaakt worden. Interesse in een opname? Vraag ons toestemming.

Foto’s Amphia beschikbaar

Op de pagina Over Ons vindt u informatie over onze doelen en organisatiestructuur. Wilt u de persfoto’s downloaden van een van de leden van de Raad van Bestuur van Amphia? Of foto’s van ons ziekenhuis gebruiken? Hieronder vindt u onze media tool kit. 

Media tool kit

Hieronder kunt u persfoto's downloaden van de leden van de raad van bestuur van Amphia. 

Contact

Neem voor informatie of bij vragen contact op met een woordvoerder via onze afdeling Communicatie:

Amphia, Breda (Molengracht)
Route 123
Telefoonnummer: (076) 595 30 76
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.30 uur
E-mail: pers@amphia.nl

Label