Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Bijnierpolikliniek

U bent door een specialist doorgestuurd naar de Bijnierpolikliniek. Hier komt u als u klachten heeft aan de bijnier. Bijnieren zijn organen die diep in de buik liggen. In de buurt van de nieren. Deze organen leveren het lichaam verschillende soorten (stress)hormonen. Soms werken de organen in ons lichaam niet zoals het hoort. Er kan bijvoorbeeld een gezwel zitten dat er niet hoort. Of er worden juist teveel (stress)hormonen aangemaakt. In sommige gevallen is dan een bijnieroperatie nodig.

De juiste zorg voor u

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste zorg krijgt. Daarom werken de internist en chirurg op de polikliniek veel samen. Dan hoeft u minder vaak naar het ziekenhuis voor een afspraak. Zo weten we sneller waar u klachten vandaan komen en starten we mogelijk meteen met een behandelplan. Heeft u vragen? Op ons spreekuur kunt u direct al uw vragen stellen.

Bijnierklachten en COVID-19
Wilt u meer weten over bijnierklachten en het coronavirus? Ga naar bijnierNET.

Operatierobot

We gebruiken bij Amphia een operatierobot. Deze robot helpt ons om nóg beter ons werk te doen. Omdat we met de robot uw bijnier nog preciezer kunnen verwijderen. Wilt u hierover meer weten?

Ga naar Robotchirurgie
chirurgen opereren met een robot

Meer informatie voor u

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar de afdeling. We helpen u graag verder!

Afdelingsnummer:
(076) 595 30 90

Label