Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.

Huid- en lasercentrum

Wanneer u een huidziekte of beschadigde huid heeft, kunt u terecht bij onze huidtherapeuten. Wij helpen u met het verbeteren of genezen van uw huid. Vaak wordt u hiervoor doorgestuurd door uw huisarts of een medisch specialist. Maar het is ook mogelijk om zelf een afspraak te maken bij ons Huid- en lasercentrum.

Om u de beste zorg te geven, werkt het Huid- en lasercentrum samen met verschillende andere specialisten. Zoals dermatologen, oncologen, (plastisch) chirurgen, mammacareverpleegkundigen en stomaverpleegkundigen.

Voor het laseren van haargroei van transgenders werken we samen met het VUmc Kennis- en Zorgcentrum. Dit is een centrum voor genderdysforie. Mensen met genderdysforie zijn ongelukkig met het geslacht waarmee ze geboren zijn. In dit centrum bieden ze zorg en begeleiding bij wat ze nodig hebben om zichzelf te zijn. Soms betekent dit veranderen naar het andere geslacht.

Meer informatie voor u

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar de afdeling. We helpen u graag verder!

Afdelingsnummer:
(0162) 327 022