Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Medisch Maatschappelijk Werk

Als u ziek wordt, heeft dat een grote invloed op uw leven. Er komt veel op u af. Misschien heeft u vragen. Over omgaan met de ziekte, de behandeling, uw opname in het ziekenhuis of uw ontslag. Ook heeft uw ziek-zijn soms gevolgen voor uw werk of uw gezin. Misschien is dat tijdelijk, of voor altijd. Dat kan zorgen voor spanningen voor u en de mensen om u heen. U voelt zich bijvoorbeeld angstig en onzeker. En u vraagt zich af hoe het verder moet in de toekomst.

Dit soort vragen, gedachten en gevoelens kunt u bespreken met een medisch maatschappelijk werker. Al onze medisch maatschappelijk werkers, werken in het ziekenhuis. Zij weten daarom goed waar u en de mensen om u heen mee te maken krijgen. Ze geven u graag advies.

Afspraak maken

Uw arts of verpleegkundige vraagt het medisch maatschappelijk werk om contact met u op te nemen. U mag ook zelf bellen naar (076) 595 42 23 om een afspraak te maken.

patiënt in eenpersoonskamer

Meer informatie voor u

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar de afdeling. We helpen u graag verder!

Afdelingsnummer:
(076) 595 42 23

Label