Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Algemeen: aanmelden bij de zuilen
Aanmaakdatum: | Geüpdatet op

Algemeen: aanmelden bij de zuilen

Gaat u naar een polikliniek? Dan kunt u zich bij de hoofdingang aanmelden bij een van de aanmeldzuilen. De centrale aanmeldzuilen geven u een ticket. U kunt direct doorlopen naar de locatie die op het ticket staat. U hoeft zich niet meer te melden bij de polikliniek. In onderstaand stappenplan geven we uitgebreid uitleg over het aanmelden bij de zuilen. 

Controleer voorafgaand aan uw afspraak in mijnAmphia of uw gegevens nog kloppen. Of dat er nog vragenlijsten ingevuld moeten worden. Zo gaat het aanmelden sneller en heeft uw arts meer tijd voor u tijdens uw afspraak.

 

Stap 1: neem uw afspraakbevestiging mee

Als u een afspraak heeft op de polikliniek meldt u zich aan bij één van de zuilen in de centrale hal van Amphia Breda. Ook als u iedere week een afspraak heeft, meldt u zich altijd bij de aanmeldzuil. Dit doet u met uw afspraakbevestiging. Dit is een e-mail of brief met daarin uw afspraak.

Stap 2: ga naar de aanmeldzuil in de centrale hal

Stap 3: scan de streepjescode van uw afspraakbevestiging of log in met uw naam en geboortedatum
Op uw afspraakbevestiging staat een streepjescode. Weet u niet waar u uw streepjescode kunt vinden? Via mijnAmphia staat dit onder het kopje mijn dossier ‘barcode voor aanmeldzuil’.

Stap 4: volg de stappen die op het scherm staan
Op het scherm wordt gevraagd om uw geboortedatum. Dit is ter controle. Daarna doorloopt u de stappen op het scherm.

Stap 5: pak uw ticket
Zodra het aanmelden is gelukt, ontvangt u een afspraakticket. Dit betekent dat u bent aangemeld. Op dit ticket staat het routenummer, nummer van de ontvangstruimte en tijden van alle afspraken van die dag.

Stap 6: ga naar uw afspraak
U bent aangemeld en kunt doorlopen naar uw afspraak op de polikliniek.

 

Veelgestelde vragen over het aanmelden via de zuil

aanmeldzuil

Label