Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Biological
Aanmaakdatum: | Geüpdatet op

Biological

Informatie over levering van biologicals

U gebruikt een geneesmiddel, ook wel een ‘biological’ genoemd, dat alleen via het Amphia Ziekenhuis aan u mag worden geleverd. De Amphia Apotheek levert dit geneesmiddel.

Duur geneesmiddel – mag niet zomaar voor langere tijd afgeleverd
Het geneesmiddel is erg kostbaar (duurder dan € 500,- per maand). Zorgverzekeraars geven het ziekenhuis de opdracht om dure geneesmiddelen voor maximaal 1 maand per keer af te leveren. Bij start van dit middel wordt daarom voor 1 maand geleverd. Dit geldt ook voor maand 2 en maand 3. Als de behandeling met het middel na 3 maanden goed gaat, dan mogen we overgaan tot het leveren voor een langere periode (maximaal voor 3 maanden tegelijk).

Bezoek aan het ziekenhuis – ophalen geneesmiddel bij de Amphia Apotheek
Als u een afspraak hebt op de polikliniek wilt u dan het geneesmiddel meenemen? Dit heeft als reden dat, wanneer de arts besluit dat u over gaat op een ander geneesmiddel, we minder geneesmiddel hoeven weg te gooien (minder verspilling). Ook spaart het kosten uit voor de bezorging aan huis. U kunt uw geneesmiddel ophalen bij de Amphia Apotheek locatie Molengracht.

Thuisbezorgen
Het is ook mogelijk om uw geneesmiddel thuisbezorgd te krijgen.

Neem voor een nieuwe levering contact op met de Amphia Apotheek
Heeft u opnieuw het geneesmiddel nodig? Neemt u dan contact op met de Amphia Apotheek. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere vragen rondom het geneesmiddel! Bel of mail ons dan gerust!

Contact
Speciaal voor levering van dit geneesmiddel
‘biological’: T (076) 595 5772
Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.
Of stuur een email naar:
amphia.apotheek@amphia.nl 
Wij nemen dan contact met u op.

Meer lezen over Amphia Apotheek?

Ga naar Amphia Apotheek

Label