Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Pijngeneeskunde: tcPRF
Aanmaakdatum: | Geüpdatet op

Pijngeneeskunde: tcPRF

Al vele jaren worden pijnpatiënten behandeld met een gepulseerde radiofrequente stroom (PRF) die via een naald op de juiste plek wordt gebracht.

Pijnanesthesioloog Dr. De Loos behandelde op die wijze jarenlang paarden die kreupel liepen. Toen de PRF techniek werd doorontwikkeld in de vorm van een behandeling door middel van 2 pleisters (transcutane PRF), zag hij dat dit werkte bij paarden. Op basis van deze kennis zijn we in Amphia de eerste patiënten gaan behandelen met tcPRF. Sinds 2020 kunnen patiënten meedoen aan een studie omdat we meer willen leren bij klachten het wel werkt en bij welke niet. In samenwerking met de orthopedisch chirurgen van Amphia hebben we met goed resultaat patiënten behandeld met artrose klachten van de pols/elleboog/schouder.

Label