Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Videobellen Reumatologie
Aanmaakdatum: | Geüpdatet op

Videobellen Reumatologie

Uw volgende afspraak vanaf huis met video


Videobellen is heel eenvoudig. Bij Amphia kunt u via videobellen met uw zorgverlener spreken. Vraag aan hem of haar of dit mogelijk is.

Hoe werkt videobellen?
Uw zorgverlener of de assistent maakt een afspraak voor het videobellen. Zij hebben hiervoor uw e-mailadres nodig. U krijgt dan via e-mail een link. Op de dag van de afspraak krijgt u een herinnering per e-mail.

  • Als u op de link in de e-mail klikt, komt u in de online wachtkamer.
  • Zodra de zorgverlener beschikbaar is, begint het gesprek vanzelf.

Veilig en betrouwbaar
Het gesprek wordt niet opgenomen of bewaard. Het is een veilige videoverbinding. Alles wat u bespreekt met uw zorgverlener is veilig bij hem of haar.

Wat heeft u nodig?

  • Tablet of een mobiele telefoon;
  • Draadloze internetverbinding (wifi);
  • Werkende camera en microfoon op tablet of mobiele telefoon.

Verder moet u de gratis FaceTalk app downloaden in de App Store (Apple) of Playstore (Android). Het is handig om dit ruim voor de afspraak te doen.

Iemand anders bij het gesprek
Wilt u dat een familielid of iemand anders bij het gesprek is? Hij of zij hoeft niet bij u thuis te zijn en kan meepraten met een eigen tablet of mobiele telefoon. Deze persoon ziet u ook op uw beeldscherm.

Geef het e-mailadres van deze persoon aan uw zorgverlener, dan krijgt hij/zij ook een e-mail met de link. Ook deze persoon moet de FaceTalk app downloaden.

Waar kunt u terecht met vragen over het videoconsult?
Bij vragen over het videoconsult/videobellen kunt u contact opnemen met de afdeling Reumatologie van Amphia op het telefoonnummer (076) 595 10 42, keuze 3.

Hulp nodig?
Bel of mail met FaceTalk. De medewerkers van FaceTalk werken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 18.00 uur.

Meer lezen over reumatologie bij Amphia?

Ga naar afdeling Reumatologie

Label