Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Sportgeneeskundig consult
Aanmaakdatum: | Geüpdatet op

Sportgeneeskundig consult

Het meest voorkomende sportgeneeskundige consult is een blessure consult. De sportmedisch specialist doet een intake en lichamelijk onderzoek om de klacht te analyseren. Dit consult kan aangevuld worden met beeldvormend onderzoek op indicatie.
Maar ook sporters die door klachten op de borst, buik of het hoofd of juist door afname prestatievermogen zich onvoldoende kunnen inspannen zijn bij ons welkom.

Voor een consult bij de sportmedisch specialist is een verwijzing van de huisarts nodig.

Voor wie is het?

Een sportmedisch specialist kan door iedereen bezocht worden die last heeft van een blessure of een andere klacht die het sporten of bewegen bemoeilijkt. Dit geldt voor zowel langdurig bestaande blessures als acute blessures.
 

Kosten

Consulten en aanvullend onderzoek bij de sportmedisch specialist waarvoor u verwezen bent door de huisarts worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Vetmeting patient

Meer lezen over sportgeneeskunde bij Amphia?

Ga naar afdeling Sportgeneeskunde

Label